Βόλεϊ

(Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2019)

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Σε περίπτωση που κάποιος αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, όλα τα στοιχήματα σχετικά με την έκβαση του αγώνα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός από τις αγορές (π.χ. πρώτος στους 10 πόντους ή νικητής συγκεκριμένου γκέιμ) που έχουν ήδη καθοριστεί. 
 
2.) Στοίχημα σετ (Σωστό Σκορ): Το στοίχημα αφορά το σωστό τελικό σκορ στα σετ.

3.) Νικητής σετ: Το στοίχημα αφορά τον νικητή συγκεκριμένου σετ. Το συγκεκριμένο σετ θα πρέπει να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τους κανόνες του εκάστοτε διαγωνισμού για να ισχύουν τα στοιχήματα.

4.) Ανακηρυγμένοι φιναλίστ: Οι φιναλίστ είναι οι ομάδες που όντως αγωνίζονται στον τελικό ανεξάρτητα από τον τρόπο που τους οδήγησε στο επίπεδο αυτό, συμπεριλαμβανομένων των αποφάσεων που λαμβάνονται από οποιοδήποτε αρμόδιο όργανο.

5.) Ομάδα που Υποβιβάζεται: Αυτό το στοίχημα αφορά τις ομάδες, οι οποίες καταλαμβάνουν τις θέσεις υποβιβασμού στο τέλος της σεζόν. Όλες οι μετέπειτα αλλαγές, που μπορεί να γίνουν για οποιονδήποτε λόγο, θεωρούνται ότι δεν σχετίζονται με το στοίχημα αυτό.

6.) Εάν ένας αγώνας αναβληθεί και επαναπρογραμματιστεί για διεξαγωγή εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, το στοίχημά σας στον αγώνα θα ισχύει. Ωστόσο, εάν αναβληθεί ένας αγώνας στο πλαίσιο Ολυμπιακών Αγώνων ή Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι ο αγώνας επαναπρογραμματίζεται για διεξαγωγή πριν από την τελετή λήξης. 

7.) Εάν ένας αγώνας δεν διεξάγεται πλέον στον τόπο διεξαγωγής της αρχικής ανακοίνωσης, το στοίχημά σας θα εξακολουθεί να είναι έγκυρο. Αυτό ισχύει εφόσον ο τόπος διεξαγωγής δεν έχει αλλάξει στην έδρα του αντιπάλου (ή σε περίπτωση διεθνών αγώνων, εφόσον ο τόπος διεξαγωγής παραμένει στην ίδια χώρα). 
 
8.)
Σε περίπτωση που κάποιος αγώνας δεν διεξαχθεί ή ένας παίκτης/ομάδα λάβει εύκολη νίκη (walkover), τα στοιχήματα του συγκεκριμένου αγώνα θα θεωρούνται άκυρα. 
 
9.) Όταν ένας παίκτης/ομάδα αποσυρθεί πριν από την έναρξη του τουρνουά, διατηρούμε το δικαίωμα να εφαρμόσουμε τη μείωση του Κανόνα 4.