Ράγκμπι Γιούνιον

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Διακανονισμός στοιχήματος Όλα τα νικητήρια στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στη δικτυακή τοποθεσία κατά τη στιγμή αποδοχής του στοιχήματος. Αυτό δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε διαφωνίες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού που εγείρει οποιαδήποτε ομάδα και αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Για τους σκοπούς των παρόντων κανόνων, ως ημίχρονο καθορίζονται τα προγραμματισμένα πρώτα 40 λεπτά του 1ου ημιχρόνου. Ως κανονική διάρκεια και 80 λεπτά παιχνιδιού καθορίζονται τα προγραμματισμένα 80 λεπτά παιχνιδιού του 1ου και του 2ου ημιχρόνου. Ως παράταση καθορίζονται οποιεσδήποτε προγραμματισμένες περίοδοι παιχνιδιού, μετά την κανονική διάρκεια παιχνιδιού των 80 λεπτών. Όλα τα στοιχήματα σε αγώνες ράγκμπι βασίζονται στο σκορ μετά τη λήξη των 80 λεπτών παιχνιδιού, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό ή εάν το στοίχημα έχει ήδη διακανονιστεί. Οι τιμές που σχετίζονται με το σκορ του αγώνα μετά την παράταση ενδέχεται να προσφέρονται μετά τη λήξη της προγραμματισμένης περιόδου παιχνιδιού των 80 λεπτών. Όλα τα στοιχήματα που αφορούν ειδικά την παράταση θα θεωρούνται άκυρα, εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την προγραμματισμένη λήξη, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό ή εάν το στοίχημα έχει ήδη διακανονιστεί.

2.) Αγώνες που εγκαταλείπονται Όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα για αγώνες που εγκαταλείφθηκαν πριν από την ολοκλήρωση των 80 λεπτών παιχνιδιού, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό ή εάν το στοίχημα έχει ήδη διακανονιστεί.

3.) Αγώνες που αναβάλλονται/επαναπροσδιορίζονται Όλα τα στοιχήματα σε αγώνες που αναβάλλονται θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν ο αγώνας διεξαχθεί εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, οπότε και τα στοιχήματα θα είναι έγκυρα.

4.) Αλλαγή τόπου διεξαγωγής Εάν ο αγώνας δεν διεξάγεται πλέον στον τόπο διεξαγωγής της αρχικής ανακοίνωσης, το στοίχημά σας θα εξακολουθεί να είναι έγκυρο. Αυτό ισχύει εφόσον ο τόπος διεξαγωγής δεν έχει αλλάξει στην έδρα του αντιπάλου (ή σε περίπτωση διεθνών αγώνων, εφόσον ο τόπος διεξαγωγής παραμένει στην ίδια χώρα).

5.) Νικητής τουρνουά (μόνο κανονική διάρκεια σεζόν) Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή του βαθμολογικού πίνακα κατά τη λήξη της σεζόν.

6.) Νικητής τουρνουά (μαζί με πλέι οφ) Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή στη λήξη του τελικού της σεζόν, που διεξάγεται μετά την κανονική διάρκεια της σεζόν και κρίνεται μέσω αγώνων πλέι οφ.

7.) Τριπλής παραλλαγής (1Χ2) αγώνα Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή του αγώνα στη λήξη της κανονικής διάρκειας.

8.) Διπλής παραλλαγής (1 ή 2) (σε ισοπαλία το στοίχημα ακυρώνεται) Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν τον νικητή του αγώνα στη λήξη της κανονικής διάρκειας. Εάν ο αγώνας λήξει σε ισοπαλία, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

9.) Διπλής παραλλαγής (1 ή 2) (αποτέλεσμα μετά την παράταση) Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν τον νικητή του αγώνα στη λήξη του αγώνα συμπεριλαμβανομένης της παράτασης που θα παιχτεί (σε περίπτωση ισοπαλίας στη λήξη της κανονικής διάρκειας).

10.) Τιμές χάντικαπ Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή του αγώνα κατά τη λήξη της κανονικής διάρκειας, μετά την προσαρμογή του τελικού σκορ βάσει του χάντικαπ.

11.) Σύνολο πόντων Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον τελικό αριθμό πόντων που σημειώθηκαν είτε και από τις δύο ομάδες/είτε από την κάθε ομάδα μεμονωμένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ή της κανονικής διάρκειας ανάλογα με την εκφώνηση της προσφοράς. Όσοι πόντοι σημειώθηκαν στην παράταση δεν μετρούν, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

12.) Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει / Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει στο 2ο ημίχρονο Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την επόμενη ομάδα που θα σκοράρει στον αγώνα/στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα εντός κανονικής διάρκειας. Τα πέναλτι τράι μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν σημειωθεί σκορ, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα και καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

13.) Ημίχρονο - Στοίχημα κανονικής διάρκειας (διπλό αποτέλεσμα) Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν το αποτέλεσμα στο ημίχρονο και στην κανονική διάρκεια. Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εάν δεν ολοκληρωθούν τα 80 λεπτά παιχνιδιού. Η επιλογή "Οτιδήποτε άλλο" αφορά την ισοπαλία είτε στο ημίχρονο είτε στην κανονική διάρκεια.

14.) Πρώτο/Επόμενο παιχνίδι σκοραρίσματος Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν το επόμενο παιχνίδι σκοραρίσματος είναι τράι, πέναλτι ή ντροπ γκολ σε κανονική διάρκεια. Ένα πέναλτι τράι θα θεωρείται τράι, εκτός εάν δίδεται τιμή ειδικά για "πέναλτι τράι". Εάν δεν επιτευχθεί παιχνίδι σκοραρίσματος πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν προσφέρεται στοιχηματική επιλογή "Χωρίς σκοράρισμα".

15.) Τελευταίο παιχνίδι σκοραρίσματος Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν το τελευταίο παιχνίδι σκοραρίσματος είναι τράι, πέναλτι ή ντροπ γκολ σε κανονική διάρκεια. Ένα πέναλτι τράι θα θεωρείται τράι, εκτός εάν προσφέρεται ειδικά τιμή για "πέναλτι τράι". Εάν δεν επιτευχθεί παιχνίδι σκοραρίσματος πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν προσφέρεται στοιχηματική επιλογή "Χωρίς σκοράρισμα". Οι μετατροπές τράι δεν μετρούν. Σε αυτή την περίπτωση το "τράι" θα είναι η νικητήρια επιλογή.

16.) Ομάδα που θα σημειώσει το 1ο τράι Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την πρώτη ομάδα που θα σημειώσει ένα τράι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι τράι μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν έχει σημειωθεί τράι, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί το πρώτο τράι, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Δεν σημειώθηκε κανένα τράι". Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί αφού σημειωθεί το πρώτο τράι, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα.

17.) Επόμενη ομάδα που θα σκοράρει ένα τράι Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την επόμενη ομάδα που θα σημειώσει ένα τράι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι τράι μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν σημειωθεί επόμενο τράι, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί το επόμενο τράι, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Δεν σημειώθηκε κανένα τράι".

18.) Πρώτη ομάδα που θα σημειώσει ένα τράι στο 1ο ημίχρονο/2ο ημίχρονο Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την επόμενη ομάδα που θα σκοράρει ένα τράι στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα εντός κανονικής διάρκειας. Τα πέναλτι τράι μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν έχει σημειωθεί τράι, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου στο οποίο τοποθετήθηκε το στοίχημα και δεν σημειώθηκε κάποιο τράι έως εκείνη τη στιγμή, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

19.) Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει ένα τράι Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την τελευταία ομάδα που θα σημειώσει ένα τράι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι τράι μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν έχει σημειωθεί τράι, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί ένα τράι, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Δεν σημειώθηκε κανένα τράι".

20.) Πρώτος τράι σκόρερ Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον πρώτο παίκτη που θα σημειώσει ένα τράι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι τράι δεν μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς (εκτός εάν η συγκεκριμένη τιμή είναι διαθέσιμη για "πέναλτι τράι"). Τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν συμμετέχουν στον αγώνα ή μπαίνουν ως αλλαγή μετά το σκοράρισμα του πρώτου τράι, θα θεωρούνται άκυρα. Τα στοιχήματα σε παίκτες που αντικαθίστανται ή αποβάλλονται προτού σημειωθεί το πρώτο τράι, θα διακανονίζονται ως χαμένα. Όταν προσφέρεται το "Κανένας τράι σκόρερ" ως στοιχηματική επιλογή και το παιχνίδι λήξει χωρίς να σημειωθεί τράι, τότε αυτή θα θεωρείται νικητήρια επιλογή και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα διακανονίζονται ως χαμένα όπου ισχύει. Εάν δεν προσφέρει το "Κανένας τράι σκόρερ" ως στοιχηματική επιλογή και δεν σημειωθεί κανένα τράι, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί το πρώτο τράι, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Κανένας τράι σκόρερ". Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί αφού σημειωθεί το πρώτο τράι, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα. Τα στοιχήματα 'Πρώτος τράι σκόρερ' θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα στατιστικά και τις εκθέσεις της επίσημης δικτυακής τοποθεσίας του πρωταθλήματος/τουρνουά του εν λόγω αγώνα. Επακόλουθες αλλαγές δεν θα τροποποιηθούν τον διακανονισμό. Παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λίστας όλων των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα, οι λίστες δεν είναι πλήρεις και άλλοι παίκτες θα θεωρούνται ως νικητές εάν σκοράρουν το πρώτο τράι.

21.) Επόμενος τράι σκόρερ Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον επόμενο παίκτη που θα σημειώσει ένα τράι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι τράι δεν μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς (εκτός εάν η συγκεκριμένη τιμή είναι διαθέσιμη για "πέναλτι τράι"). Τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν συμμετέχουν στον αγώνα ή μπαίνουν ως αλλαγή μετά το σκοράρισμα του επόμενου τράι, θα θεωρούνται άκυρα. Τα στοιχήματα σε παίκτες που αντικαθίστανται ή αποβάλλονται προτού σημειωθεί το επόμενο τράι, θα διακανονίζονται ως χαμένα. Όταν προσφέρεται το "Κανένας τράι σκόρερ" ως στοιχηματική επιλογή και το παιχνίδι λήξει χωρίς να σημειωθεί τράι, τότε αυτή θα θεωρείται νικητήρια επιλογή και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα διακανονίζονται ως χαμένα όπου ισχύει. Εάν δεν προσφέρει το "Κανένας τράι σκόρερ" ως στοιχηματική επιλογή και δεν σημειωθεί κανένα τράι, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί το επόμενο τράι, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Κανένας τράι σκόρερ". Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί αφού σημειωθεί το επόμενο τράι, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα. Τα στοιχήματα 'Επομενος τράι σκόρερ' θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα στατιστικά και τις εκθέσεις της επίσημης δικτυακής τοποθεσίας του πρωταθλήματος/τουρνουά του εν λόγω αγώνα. Επακόλουθες αλλαγές δεν θα τροποποιηθούν τον διακανονισμό. Παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λίστας όλων των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα, οι λίστες δεν είναι πλήρεις και άλλοι παίκτες θα θεωρούνται ως νικητές εάν σκοράρουν το επόμενο τράι.

22.) Τράι σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον παίκτη που θα σημειώσει ένα τράι οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι τράι δεν μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς (εκτός εάν η συγκεκριμένη τιμή είναι διαθέσιμη για "πέναλτι τράι"). Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα για παίκτη που δε λάβει μέρος στον αγώνα. Τα στοιχήματα σε παίκτες που παίζουν οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα θα θεωρούνται έγκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Κανένας τράι σκόρερ". Εξαιρούνται οποιαδήποτε νικητήρια στοιχήματα τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε παίκτη που σημειώσει τράι που έχουν ήδη σημειωθεί. Τα στοιχήματα 'Τράι σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής' θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα στατιστικά και τις εκθέσεις της επίσημης δικτυακής τοποθεσίας του πρωταθλήματος/τουρνουά του εν λόγω αγώνα. Επακόλουθες αλλαγές δεν θα τροποποιηθούν τον διακανονισμό. Παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λίστας όλων των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα, οι λίστες δεν είναι πλήρεις και άλλοι παίκτες θα θεωρούνται ως νικητές εάν σκοράρουν το πρώτο τράι.

23.) Συνολικά τράι σε Αγώνα/Συνολικά τράι για κάθε ομάδα Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον συνολικό αριθμό τράι που θα σημειωθούν σε έναν αγώνα στην κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Για τους σκοπούς αυτού του στοιχήματος, τα πέναλτι τράι μετρούν.

24.) Συνολικά τράι στο 1ο ημίχρονο/2ο ημίχρονο Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον συνολικό αριθμό τράι που θα σημειωθούν σε ημίχρονο 40 λεπτών (μαζί με καθυστερήσεις). Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Για τους σκοπούς αυτού του στοιχήματος, τα πέναλτι τράι μετρούν.

25.) Συνολικά τράι/Πόντοι/Κόκκινες κάρτες/Κίτρινες κάρτες/Ντροπ γκολ σε γκρουπ αγώνων/τουρνουά Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον συνολικό αριθμό τράι/πόντων/κόκκινων καρτών/κίτρινων ή ντροπ γκολ που θα σημειωθούν σε μια γκρουπ αγώνων εντός κανονικής διάρκειας. Σε περίπτωση που οποιοιδήποτε αγώνες στην ομάδα εγκαταλειφθούν, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

26.) Χρονική στιγμή Πρώτου/Επόμενου/Τελευταίου Τράι Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν τη χρονική στιγμή επίτευξης του πρώτου/επόμενου/τελευταίου τράι εντός κανονικής διάρκειας. Για παράδειγμα σε αγώνα όπου δεν σημειωθούν τράι, η επιλογή '20:00 λεπτά και μετά/Χωρίς τράι' θα διακανονίζεται ως νικήτρια επιλογή και η επιλογή '00:00 έως 19:59 λεπτά' θα διακανονίζεται ως χαμένη επιλογή. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν έχει σημειωθεί το πρώτο τράι.

27.) Πόσοι πόντοι θα σημειωθούν μεταξύ των λεπτών xx:xx – xx:xx; Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν τον αριθμό πόντων που σημειώθηκαν στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι έγκυρα εάν έχουν ήδη παρέλθει και έχουν διακανονιστεί. Για παράδειγμα, εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί μετά από 25 λεπτά, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στις περιόδους '1-10' και '11-20' θα ισχύουν, ενώ από 20'-30' κι έπειτα θα θεωρούνται άκυρα. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με τη χρονική στιγμή οποιωνδήποτε πόντων, θα ισχύει η ένδειξη στο ρολόι του τηλεοπτικού σταθμού που μεταδίδει τον αγώνα. Αυτού του τύπου τα στοιχήματα θα προσφέρονται μόνο για αγώνες με τηλεοπτική κάλυψη.

28.) Πρώτος στους 10/20/30 πόντους Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν την ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 10/20 ή 30 πόντους. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2) και καμία ομάδα δεν σκοράρει για παράδειγμα 10 πόντους στο στοίχημα "Πρώτος στους 10 πόντους", τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι έγκυρα εάν έχουν ήδη παρέλθει και έχουν διακανονιστεί. Εάν το σύνολο πόντων δεν έχει επιτευχθεί πριν από την εγκατάλειψη, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

29.) Θα δοθεί κίτρινη κάρτα; Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν θα δοθεί κίτρινη κάρτα στον αγώνα, ενώ τα στοιχήματα θα μετρούν μόνο για την κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εάν δόθηκε κάποια κίτρινη κάρτα πριν από την εγκατάλειψη.

30.) Θα δοθεί κόκκινη κάρτα; Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν θα δοθεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα, ενώ τα στοιχήματα θα μετρούν μόνο για την κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εάν δόθηκε κάποια κόκκινη κάρτα πριν από την εγκατάλειψη.

31.) Θα σημειωθεί ντροπ γκολ; Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν θα υπάρξει ντροπ γκολ ή όχι στο παιχνίδι και ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εάν σημειώθηκε κάποιο ντροπ γκολ πριν από την εγκατάλειψη.