Ποδόσφαιρο

(Τελευταία ενημέρωση: 16.10.2019)

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων ποδοσφαίρου, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες ποδοσφαίρου που ακολουθούν θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής σε αθλητικά στοιχήματα.


1.)      
Κανονική διάρκεια (1X2)

Όλες οι αγορές 1 X 2 θα διακανονίζονται σύμφωνα με την κανονική διάρκεια παιχνιδιού, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Αυτό περιλαμβάνει οποιονδήποτε πρόσθετο τραυματισμό ή χρόνο παύσης, ωστόσο δεν περιλαμβάνει την προγραμματισμένη παράταση ή τη διαδικασία των πέναλτι, εφόσον διεξαχθούν. Επιπλέον, εάν ένας αγώνας διεξαχθεί αλλά δεν ολοκληρωθεί με τη σωστή δομή (π.χ. δεν είναι ένας αγώνας 90 λεπτών χωρισμένος σε 2 ημίχρονα), θα ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

α.) Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε διοργανώσεις προ αγώνα με εσφαλμένη δομή:

 • Θα διακανονίζεται η αγορά 1 Χ 2.
 • Όλες οι υπόλοιπες αγορές θα θεωρούνται άκυρες.

β.) Στοιχήματα που τοποθετούνται σε διοργανώσεις "Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού" με εσφαλμένη δομή:

 • Η αγορά 1 Χ 2 θα θεωρείται άκυρη.
 • Οποιεσδήποτε αγορές 1ου ημιχρόνου και αγορές αγώνων έχουν ήδη καθοριστεί μόνο στο τέλος του 1ου ημιχρόνου θα διακανονίζονται. Αυτό περιλαμβάνει στοιχήματα που έχουν διακανονιστεί βάσει του σκορ στο τέλος του 1ου ημιχρόνου (βλ. 26.δ) το οποίο θεωρείται ολοκληρωμένο από τους επίσημους φορείς, ανεξαρτήτως από τα πόσα λεπτά έχουν περάσει και συνεπώς θεωρείται διάλειμμα του κανονικού παιχνιδιού. Επίσης, όλες οι αγορές 1ου ημιχρόνου και αγώνα σε διοργανώσεις που παίζονται σε περιόδους αντί για ημίχρονα θεωρούνται άκυρες.
 • Οι αγορές πλήρους διάρκειας και δεύτερου ημιχρόνου που δεν έχουν ήδη καθοριστεί, θα θεωρούνται άκυρες.

Για οποιονδήποτε αγώνα προσφέρεται "Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού" όπως διαφημίζεται (π.χ. σε 3 περιόδους αντί για 2 ημίχρονα ή παιχτούν 2 ημίχρονα των 40 λεπτών), όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Εάν ένας αγώνας 90 λεπτών εισέλθει σε προγραμματισμένη παράταση ή διαδικασία πέναλτι, ο αγώνας θα εξακολουθεί να θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί με τη σωστή δομή και θα ισχύουν οι κανόνες κανονικού παιχνιδιού ανεξαρτήτως.

Προσπαθούμε πάντα να εντοπίζουμε τους αγώνες που διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα. Για τους αγώνες που διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα (είτε αναφέρεται είτε όχι), τα στοιχήματα θα ισχύουν ανεξάρτητα από το ποια ομάδα καταχωρείται ως εντός έδρας. Εάν η επίσημη λίστα διάταξης φέρει διαφορετικά στοιχεία ομάδας για τον προγραμματισμένο αγώνα, τότε τα στοιχήματα θα ακυρώνονται, π.χ. αναπληρωματικοί/U21/ομάδα ανάπτυξης ή νέων. Αυτό δεν ισχύει σε περιπτώσεις όπου αναφέρουμε έναν προγραμματισμένο αγώνα χωρίς τον όρο ‘XI’ στο όνομα της ομάδας ή όταν πρόκειται για φιλικά συλλόγων, όπου όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξάρτητα από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια παιχνιδιού. Στις περιπτώσεις αυτές, οι τιμές υπόκεινται σε διακυμάνσεις.
Ειδικά στοιχήματα εξτρά χρόνου θα ισχύουν ανεξαρτήτως. Αυτό ορίζεται ως οποιαδήποτε προγραμματισμένη περίοδος παιχνιδιού, συνήθως 2 ημίχρονα των 15 λεπτών, μεταξύ του τέλους της κανονικής διάρκειας και του τέλους του αγώνα. Συνεπώς, εάν παιχτεί οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδος, αυτά τα στοιχήματα θα διακανονίζονται κανονικά ανεξαρτήτως από τις περιόδους που διεξήχθησαν (π.χ. 2 ημίχρονα των 10 λεπτών).

2.)       Εγκαταλελειμμένοι και αναβληθέντες αγώνες

2.α) Εγκαταλελειμμένοι αγώνες: Οποιοιδήποτε προγραμματισμένοι αγώνες εγκαταλείπονται πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού, θα θεωρούνται άκυροι, με την εξαίρεση όλων εκείνων των στοιχημάτων, το αποτέλεσμα των οποίων είχε ήδη κριθεί πριν από τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης.

2.β) Αναβληθέντες αγώνες: Για οποιουσδήποτε μη διεξαχθέντες ή αναβληθέντες αγώνες, οποιαδήποτε στοιχήματα έχουν επηρρεαστεί πριν από την προγραμματισμένη σέντρα, αυτά τα θεωρούνται άκυρα.

Η μοναδική εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα για αγώνες που έχουν διακοπεί/αναβληθεί αφορά όλους τους αγώνες των συλλόγων της Νοτίου Αμερικής, όπου όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με το σκορ κατά τη στιγμή της εγκατάλειψης, υπό την προϋπόθεση ότι το σχετικό πρωτάθλημα θεωρεί ότι το αποτέλεσμα ισχύει ή ότι τα φιλικά συλλόγων θεωρούνται ολοκληρωμένα από τους διαιτητές και το κανονικό παιχνίδι θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, όλα τα στοιχήματα ισχύουν για οποιουσδήποτε αγώνες καθυστερήσουν σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα σέντρας, ωστόσο διεξάγονται την ίδια μέρα, π.χ. η σέντρα αναβάλλεται για 3 ώρες λόγω καιρικών συνθηκών.

Σε περίπτωση που ένας αγώνας διεξαχθεί πριν από την ημερομηνία ή την ώρα της σέντρας που αναφέρεται, τότε οποιοσδήποτε αγώνας μπορεί να συμπεριληφθεί, υπό την προϋπόθεση ότι το στοίχημα δεν τοποθετείται νωρίτερα από την αναθεωρημένη ώρα σέντρας, διαφορετικά τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.

Εάν άλλάξει ο τόπος διεξαγωγής ενός αγώνα, τότε τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα ισχύουν, υπό την προϋπόθεση ότι ο νέος τόπος διεξαγωγής δεν είναι η έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας. Στην περίπτωση αυτή, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν βάσει της αρχικής κατάταξης θα θεωρούνται άκυρα.


3.)       
Στοίχημα σωστού σκορ: Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του τελικού σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού. Υπάρχει μια επιλογή "Οποιοδήποτε άλλο σκορ", η οποία περιλαμβάνει τα σκορ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα σκορ προς στοιχηματισμό και ο διακανονισμός θα γίνεται σύμφωνα με αυτό.

4.)       
Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες: Μια πρόβλεψη σχετικά με το εάν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού. Εάν ένας αγώνας εγκαταληφθεί, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εκτός από τις περιπτώσεις που το αποτέλεσμα του διακανονισμού έχει κριθεί, π.χ. εάν και οι δύο ομάδες έχουν ήδη σκοράρει κατά τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε το ΝΑΙ θα διακανονίζεται ως νικητήρια επιλογή.

5.)       
Σύνολο γκολ – Over/Under: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός των γκολ κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού θα είναι πάνω (over) ή κάτω (under) από έναν συγκεκριμένο αριθμό, π.χ. Over/Under 0,5 γκολ, 1,5 γκολ, 2,5 γκολ κ.λπ. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού ολοκληρωθεί το κανονικό παιχνίδι, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί.

6.)       
Σύνολο γκολ – Ακριβώς: Πρόβλεψη του ακριβούς αριθμού γκολ που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού.

7.)       
Σύνολο γκολ 1ο ημίχρονο – Ακριβώς και 2ο ημίχρονο - Ακριβώς: Πρόβλεψη του ακριβούς αριθμού γκολ που επιτεύχθηκαν εντός ενός 45λεπτου ημιχρόνου. 

8.) 
       Αριθμός γκολ – Μονά/ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός γκολ θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη επίτευξη γκολ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα.

9.) 
       Αριθμός γκολ 1ο ημίχρονο – Μονά/ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός γκολ στο 1ο ημίχρονο θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη επίτευξη γκολ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα).

10.)
     Συνολικός αριθμός γκολ – Μονά/Ζυγά 1ο ημίχρονο και Over/Under 2ο ημίχρονο: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός γκολ που σημειώνεται σε ένα 45λεπτο ημίχρονο θα είναι πάνω ή κάτω από έναν συγκεκριμένο αριθμό, π.χ. Over/Under 0,5 γκολ, 1,5 γκολ, 2,5 γκολ κ.λπ. Στην περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.

11.) 
    Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη/δεύτερη/επόμενο γκολ: Τα αυτογκόλ μετρούν υπέρ της ομάδας που πιστώθηκε το γκολ.

12.)
     Ομάδα που θα σκοράρει τελευταία: Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί.

13.)
     1X2 και Over/Under (αποτέλεσμα αγώνα και Over/Under): Μια πρόβλεψη σχετικά με το ποιος θα κερδίσει τον αγώνα καθώς και τον συνολικό αριθμό γκολ που θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού, Over/Under π.χ. Η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει τον αγώνα και θα σημειωθούν Over 2,5 γκολ. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, τότε όλα τα στοιχήματα γι'αυτές τις αγορές θα θωρούνται άκυρα.

14.) 
    Αποτέλεσμα αγώνα και σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες: Μια πρόβλεψη για το ποιος θα κερδίσει τον αγώνα σκοράροντας και οι δύο ομάδες ένα γκολ κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού. Όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι διαθέσιμο στο πλαίσιο αυτής της αγοράς που περιλαμβάνει τη νίκη της ομάδας 1 ή της ομάδας 2, και τις δύο ομάδες να μην σκοράρουν, και τις δύο ομάδες να σκοράρουν και τον αγώνα να λήγει με ισοπαλία. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, τότε όλα τα στοιχήματα γι'αυτές τις αγορές θα είναι άκυρα.

15.)  
Αγορές σκόρερ.

Όλα τα στοιχήματα σκόρερ (1ος/τελευταίος/ανά πάσα στιγμή) προσφέρονται για επιλεγμένους μεγάλους αγώνες. Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει (1ος/τελευταίος/ανά πάσα στιγμή) στον αγώνα κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού μόνο. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν για οποιεσδήποτε αγορές σκόρερ. Οι τιμές για παίκτες που δεν έχουν απόδοση είναι πάντα διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης και οι παίκτες αυτοί θα μετρούν ως νικητές σε περίπτωση που σκοράρουν χωρίς να έχουν λάβει απόδοση.

15.α) 1ος σκόρερ στον αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που σκόραρε το πρώτο έγκυρο γκολ. Σημειώστε ότι τα αυτογκόλ δεν μετρούν για τον διακανονισμό στοιχημάτων. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, το πρώτο έγκυρο γκολ θα μετράει. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ έως τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, τότε αυτός θεωρείται ως 'μη συμμετέχων', γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα στοιχήματα γι' αυτόν τον παίκτη θεωρούνται άκυρα.

 • “Αυτογκόλ”: Εάν το πρώτο γκολ είναι “αυτογκόλ”, αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται “μη συμμετέχοντες”. Όλα τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα.
 • “Εκτός λίστας”: Εάν το πρώτο γκολ σημειωθεί από παίκτη που δεν είναι στη λίστα παικτών προς στοιχηματισμό, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται "χαμένα", εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν από την επίτευξη του πρώτου γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα.

15.β) Τελευταίος σκόρερ στον αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που σκόραρε το τελευταίο έγκυρο γκολ στον αγώνα. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Εάν ο παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων". Όλα τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα.

 • “Αυτογκόλ”: Εάν το τελευταίο γκολ είναι "αυτογκόλ", αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο τελευταίο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες" και όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες θα είναι άκυρα.
 • "Εκτός λίστας": Εάν το τελευταίο γκολ σημειωθεί από παίκτη που δεν υπάρχει στη λίστα παικτών προς στοιχηματισμό, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται "χαμένα", εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες" και όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα.

15.γ) Σκόρερ του αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται σύμφωνα με όλους τους παίκτες που θα σκοράρουν ένα έγκυρο γκολ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

15.δ) Παίκτης που θα σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται για όλους τους παίκτες που θα σκοράρουν 2 ή περισσότερα έγκυρα γκολ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη κριθεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

15.ε) Παίκτης που θα σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται για όλους τους παίκτες που θα σκοράρουν 3 ή περισσότερα έγκυρα γκολ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη κριθεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

15.στ) Παίκτης που θα σκοράρει και η ομάδα του θα κερδίσει τον αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει όλων των παικτών που σκόραραν ένα έγκυρο γκολ και η ομάδα τους κέρδισε τον αγώνα. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη κριθεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

15.ζ) Σκορκάστ: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του πρώτου παίκτη που θα σκοράρει ένα έγκυρο γκολ και του τελικού σκορ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη/σκορ θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη κριθεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

15.η) Σκόρερ Head-to-Head στοίχημα αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Και οι δύο παίκτες θα πρέπει να εκκινήσουν στον αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα. Εάν οποιοσδήποτε από τους δύο παίκτες δεν καταφέρει να ξεκινήσει τον αγώνα, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

16.) Στοίχημα Handicap

Τα στοιχήματα Handicap διακανονίζονται με δεδομένο ότι μία από τις ομάδες λαμβάνει εναρκτήριο γκολ. Τα στοιχήματα διακανονίζονται προσθέτοντας ή αφαιρώντας το εναρκτήριο γκολ στο κανονικό αποτέλεσμα.
17.) Κανονική διάρκεια/Ημίχρονο: Τα στοιχήματα είναι διαθέσιμα για τους περισσότερους αγώνες όπου αναφέρονται τιμές 1Χ2. Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του αποτελέσματος του αγώνα στο ημίχρονο και στην κανονική διάρκεια (π.χ. στο τέλος των 45 λεπτών, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων, και του σφυρίγματος λήξης). Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού.

18.) Διπλή ευκαιρία: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει των παρακάτω πιθανών αποτελεσμάτων σε ειδικό ποδοσφαιρικό αγώνα, π.χ.

1 ή X – Εάν το αποτέλεσμα είναι είτε έδρα είτε ισοπαλία, τότε τα στοιχήματα αυτής της επιλογής θεωρούνται νικητές.

Χ ή 2 – Εάν το αποτέλεσμα είναι είτε ισοπαλία είτε εκτός έδρας, τότε τα στοιχήματα αυτής της επιλογής θεωρούνται νικητές.

1 ή 2 – Εάν το αποτέλεσμα είναι είτε έδρα είτε εκτός έδρας, τότε τα στοιχήματα αυτής της επιλογής θεωρούνται νικητές.

Εάν ο αγώνας διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, η ομάδα που αναφέρεται πρώτη θεωρείται ότι παίζει εντός έδρας για τους σκοπούς του στοιχήματος. Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του κανονικού παιχνιδιού.

19.) Ισοπαλία χωρίς στοίχημα

Ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα; Εάν ο αγώνας ολοκληρωθεί με ισοπαλία, τότε τα στοιχήματα θα επιστρέφονται, π.χ. ισοπαλία χωρίς στοίχημα, έδρα χωρίς στοίχημα και εκτός έδρας χωρίς στοίχημα.

20.) Ημερήσιο σύνολο γκολ - Συνολικός αριθμός γκολ ανά ημέρα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Τα αυτογκόλ μετρούν για τους σκοπούς του διακανονισμού. Η παράταση και η διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν.

21.) Συνολικός αριθμός γκολ/τουρνουά: Αυτό το στοίχημα περιλαμβάνει όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στην κανονική διάρκεια (συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων) και της παράτασης. Τα γκολ που σημειώθηκαν σε διαδικασία πέναλτι δεν μετρούν.

22.) Στοιχήματα τουρνουά

Για όλα τα στοιχήματα που αφορούν τους σκόρερ ενός τουρνουά (π.χ. κορυφαίος σκόρερ, σκόρερ Head-to-Head, σκόρερ κορυφαίας ομάδας, σκόρερ κορυφαίου συλλόγου, σκόρερ κορυφαίου πρωταθλήματος...), τα σκορ που σημειώνονται στην παράταση θα μετρούν για τους σκοπούς του διακανονισμού. Η διαδικασία των πέναλτι δεν μετρά.

22.α) Νικητής τουρνουά ή κυπέλλου: Εάν η ομάδα στην οποία τοποθετείται το στοίχημα δεν κατορθώσει να προκριθεί, αποσυρθεί ή αποκλειστεί, όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην ομάδα θεωρούνται χαμένα.

22.α) Κορυφαίος σκόρερ τουρνουά – Γκολ που σκοράρονται στην κανονική διάρκεια και στην παράταση μετράνε. Τα γκολ που σημειώνονται στη διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν. Ισχύουν κανόνες dead heat και δεν επιλέγονται οι παίκτες που λαμβάνουν το Χρυσό Παπούτσι κ.λπ. (Η ομάδα που αποδίδεται στον παίκτη είναι μόνο για σκοπούς αναφοράς)

22.γ) Κορυφαία ομάδα/Κορυφαίος σκόρερ συλλόγου - Γκολ που σημειώνονται στην κανονική διάρκεια και στην παράταση. Τα γκολ που σημειώνονται στη διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν. Ισχύουν κανόνες dead heat. Για το Κύπελλο FA, τα γκολ μετρούν από τον 1ο γύρο και εφεξής.

22.δ) Νικητής τουρνούα/Διπλό κορυφαίου σκόρερ – Ένα ειδικό έπαθλο θα ισχύει για την πρόβλεψη του νικητή τουρνουά και του κορυφαίου σκόρερ τουρνουά. Ισχύουν κανόνες dead heat.

22.ε) Χρυσή μπάλα – Αυτή η αγορά διακανονίζεται βάσει του νικητή της Χρυσής Μπάλας (ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά σύμφωνα με τη FIFA)

22.στ) Χρυσό γάντι – Αυτή η αγορά διακανονίζεται βάσει του νικητή του Χρυσού γαντιού (ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά σύμφωνα με τη FIFA)

22.ζ) Ο παίκτης UEFA του τουρνουά – Αυτή η αγορά διακανονίζεται βάσει του παίκτη του τουρνουά (ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά σύμφωνα με την UEFA)

22.η) Κορυφαία ομάδα ηπείρου – Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του γύρου κατά τον οποίο μια ομάδα εξέρχεται του διαγωνισμού, ανεξαρτήτως παράτασης. Η ομάδα που θα κερδίσει τον τελικό θα θεωρηθεί η κορυφαία ομάδα. Ισχύουν κανόνες dead heat.

22.θ) Σύνολο τουρνουά/ομίλου/ημέρας: Αυτός ο κανόνας αφορά όλα τα στοιχήματα για τον συνολικό αριθμό γκολ, καρτών, κόρνερ ή πέναλτι που προκύπτουν στο τουρνουά, εντός ενός ομίλου τουρνουά ή σε κάποια συγκεκριμένη ημέρα του τουρνουά και περιλαμβάνουν τις επιλογές στοιχήματος ‘over’ και ‘under’.

Για τουρνουά/ομίλους/καθημερινά σύνολα κίτρινων καρτών, κόκκινων καρτών, κόρνερ, πέναλτι θα μετρούν μόνο τα όσα συμβαίνουν κατά την κανονική διάρκεια (συμπεριλαμβανομένης της παράτασης).

23.) Antepost

23.α) Νικητής πρωταθλήματος: Τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με το ποια ομάδα θα πλασαριστεί υψηλότερα στο πρωτάθλημα κατά τη λήξη της σεζόν, μαζί με οποιαδήποτε τάι μπρέικ χρησιμοποιούνται για να αναδειχθεί ο νικητής και/ή πλέι οφ που καθορίζουν τον νικητή της σεζόν (εκτός εάν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό στον τίτλο του πρωταθλήματος).

23.β) Κορυφαίος σκόρερ πρωταθλήματος – Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα όπως αναφέρεται στον τίτλο αγοράς, π.χ. όλα τα γκολ θα πρέπει να σημειωθούν σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα σε μία σεζόν, ανεξαρτήτως συλλόγου. Μετρούν μόνο τα γκολ πρωταθλήματος - εξαιρούνται οι αγώνες πλέι οφ. Τα αυτογκολ δεν μετρούν. Ισχύουν κανόνες dead heat.

23.γ) Στοιχήματα υποβιβασμού – Εάν μία ομάδα απομακρυνθεί από το πρωτάθλημα πριν από την έναρξη της σεζόν, τότε όλα τα στοιχήματα της αγοράς θα θεωρηθούν άκυρα και θα δημιουργηθεί μια νέα αγορά. Εάν μια ομάδα αποβληθεί από το πρωτάθλημα από τον αρμόδιο φορέα κατά τη διάρκεια της σεζόν, πριν από την ολοκλήρωση όλων των παιχνιδιών, τότε τα στοιχήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη ομάδα θα είναι άκυρα. Ο υποβιβασμός θα περιλαμβάνει αυτόματες τοποθετήσεις και το αποτέλεσμα οποιουσδήποτε πλέι οφ προσφοράς/υποβιβασμού. Οποιαδήποτε ποινή αφαίρεσης βαθμών συμπεριλαμβάνεται για τους σκοπούς του υποβιβασμού.

23.δ) Handicap νικητής σεζόν – Τα στοιχήματα διακανονίζονται αφού οι πόντοι handicap προστεθούν στο σύνολο τελικών πόντων πρωταθλήματος όλων των ομάδων. Ισχύουν κανόνες dead heat.

23.ε) Στοιχήματα αγώνα σεζόν/υψηλότερος τερματισμός – Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με την ομάδα που πετυχαίνει την υψηλότερη θέση κατάταξης στο πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν, π.χ. εάν οι ομάδες τερματίσουν με ίσους πόντους, τότε χρησιμοποιείται κάποιο τάι μπρέικ πρωταθλήματος όπως διαφορά πόντων, γκολ που έχουν σημειωθεί ή σημεία head-to-head για τον καθορισμό του νικητή.

23.στ) Επόμενος μόνιμος μάνατζερ/προπονητής: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του επόμενου μόνιμου μάνατζερ όπως αυτός ανακοινώνεται με επίσημη δήλωση του συλλόγου. Υπεύθυνοι φροντιστές και προσωρινοί μάνατζερ δεν μετρούν για τους σκοπούς του διακανονισμού.

23.ζ) Ειδικά μεταγραφών παικτών/συλλόγου: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του επόμενου μόνιμου συλλόγου, όπως ανακοινώνεται με επίσημη δήλωση του συλλόγου. Οι συμφωνίες δανεισμού δεν μετρούν εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

24.) Αγορές κόρνερ

Τα κόρνερ που απονέμονται αλλά δεν εκτελούνται δεν μετρούν π.χ. κόρνερ που δίνεται πριν από το τελικό σφύριγμα και δεν εκτελείται πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, τότε αυτό δεν θα μετρά για τους σκοπούς του διακανονισμού.

24.α) Αριθμός κόρνερ σε συγκεκριμένη 15λεπτη περίοδο: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται κατά το ακριβές διάστημα που τα κόρνερ εκτελούνται ή λεπτομερώς αναφέρονται από τους σχετικούς τρίτους παρόχους ροής. Εάν οποιοδήποτε κόρνερ δεν εκτελεστεί, δεν θα μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος.

24.β) Αριθμός κόρνερ (κανονική διάρκεια) – σύνολο over/under: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του συνολικού αριθμού κόρνερ στην κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί.

24.γ) Αριθμός κόρνερ – Ομάδα 1/Ομάδα 2 για 1ο ημίχρονο και 2ο ημίχρονο: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του συνολικού αριθμού κόρνερ στο κανονικό παιχνίδι για συγκεκριμένη ομάδα και συγκεκριμένο ημίχρονο παιχνιδιού.

24.δ) Περισσότερα κόρνερ – Ομάδα (1 Χ 2): Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει της ομάδας που λαμβάνει τα περισσότερα κόρνερ στο κανονικό παιχνίδι. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

24.ε) Περισσότερα κόρνερ 1ο ημίχρονο/2ο ημίχρονο (1 Χ 2): Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται στο ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ στο κανονικό παιχνίδι. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

24.στ) Ποια ομάδα θα έχει πρώτη 3 κόρνερ στον αγώνα και Ποια ομαδα θα έχει πρώτη 3 κόρνερ στον αγώνα – 2ο ημίχρονο: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει της ομάδας που θα πετύχει πρώτη τον αναφερόμενο αριθμό κόρνερ. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εάν ο αναφερόμενος αριθμός κόρνερ δεν επιτευχθεί από καμία ομάδα.

24.ζ) Αριθμός κόρνερ – Μονά/Ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός κόρνερ θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη εκτέλεση κόρνερ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα).

24.η) Αριθμός κόρνερ 1ο ημίχρονο – Μονά/ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός κόρνερ στο 1ο ημίχρονο θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη εκτέλεση κόρνερ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα).

25.) Αγορές καρτών/ποινών

Τα στοιχήματα τουρνούα θα διακανονίζονται βάσει του συνολικού αριθμού καρτών που θα δοθούν στο πλαίσιο συγκεκριμένου τουρνουά FIFA ή UEFA. Για τον διακανονισμό, θα χρησιμοποιείται το επίσημο αποτέλεσμα από την ιστοσελίδα της FIFA ή της UEFA.

Όλες οι κάρτες που δίνονται θα αφορούν μόνο το κανονικό παιχνίδι, συνεπώς εάν κάποια κάρτα δοθεί κατά την παράταση δεν θα μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος. Οποιεσδήποτε κάρτες ακυρωθούν από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσες δοθούν σε μη ενεργούς παίκτες καθώς και οι κάρτες που δίνονται πριν από τη σέντρα ή μετά το τελικό σφύριγμα, δεν θα μετρούν. Οι κάρτες που δίνονται μεταξύ τελικού σφυρίγματος της κανονικής διάρκειας και της έναρξης της παράτασης δεν θα μετρούν.

25.α) 1η κίτρινη/κόκκινη κάρτα: Εκτός από την επιλογή “Αποτελέσματα” για την Ομάδα A και την Ομάδα B, θα προσφέρεται και η επιλογή “Και οι δύο ταυτόχρονα”. Αυτό το αποτέλεσμα προκύπτει όταν το παιχνίδι δεν συνεχιστεί μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κίτρινης κάρτας (ή πρώτης και δεύτερης αποβολής). Παράδειγμα: Ο παίκτης από την Ομάδα Α λαμβάνει μια κίτρινη κάρτα για φάουλ. Εάν ο παίκτης από την Ομάδα Β ανταποδώσει με εκδικητικό φάουλ - πριν από τη συνέχιση του παιχνιδιού (το ελεύθερο παίζεται) - και λάβει επίσης μια κίτρινη κάρτα, τότε ισχύει το αποτέλεσμα "και οι δύο ταυτόχρονα".

25.β) Αριθμός κίτρινων/κόκκινων καρτών: Εάν ο παίκτης αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα, αυτό μετρά ως 2 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη κάρτα για τους σκοπούς του στοιχήματος. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί για οποιονδήποτε λόγο, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν η αγορά έχει ήδη κριθεί, π.χ. η Ομάδα 1 έχει πάνω από 2,5 κίτρινες κάρτες - το στοίχημα για 3 κίτρινες κάρτες στην Ομάδα A πριν από την εγκατάλειψη θεωρείται νικητήριο.

25.γ) Πρώτος παίκτης που θα δεχθεί κάρτα: Σε περίπτωση που δύο ή περισσότεροι παίκτες λάβουν μια κάρτα για το ίδιο περιστατικό, τότε ο παίκτης που έλαβε πρώτος την κάρτα από τον διαιτητή θα χρήζεται νικητής. Όταν η επιλογή δεν συμμετέχει ή έρθει μετά την παραλαβή της πρώτης κίτρινης κάρτας, τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα.

25.δ) Θα λάβει ο (παίκτης X) μια κίτρινη κάρτα (κανονική διάρκεια μόνο); Τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν λαμβάνουν μέρος στον αγώνα θεωρούνται άκυρα. Ισχύει μόνο για παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου, κάρτες που δίνονται σε μη παίκτες, π.χ. μάνατζερ, αλλαγές, δεν μετρούν.

26.) Στοιχήματα ημιχρόνου:

26.α)
 Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποτελέσματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου ισχύουν για την περίοδο από την έναρξη του αγώνα έως και τη λήξη του 1ου ημιχρόνου (π.χ. στο τέλος των 45 λεπτών μαζί με καθυστερήσεις). Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί. Αυτό περιλαμβάνει στοιχήματα για την αγορά ‘Ημίχρονο ή Τελικό’ (το στοίχημα κερδίζεται εάν το αποτέλεσμα είναι είτε ημιχρόνου είτε τελικό) όπου εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, τότε οι νικητήριες επιλογές για την περίοδο αυτή θα ισχύουν ενώ όλα τα άλλα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

26.β) Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποτελέσματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ισχύουν για την περίοδο μεταξύ της λήξης του 1ου ημιχρόνου και της έναρξης του 2ου ημιχρόνου.

26.γ) Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποτελέσματα που προκύπτουν στο 2ο ημίχρονο ισχύουν για την περίοδο από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου έως και τη λήξη του 2ου ημιχρόνου.

26.δ) Η έναρξη/λήξη του ημιχρόνου καθορίζεται από το σφύριγμα του διαιτητή, ο οποίος ορίζει την έναρξη/λήξη του αντίστοιχου ημιχρόνου.

26.ε) Όλες οι κάρτες που δίνονται εκτός του κανονικού παιχνιδιού δεν θα μετρούν (διάλειμμα ημιχρόνου & σφύριγμα μετά τη λήξη της πλήρους διάρκειας).

27.) Ομάδα που θα κερδίσει και τα δύο ημίχρονα: Τα 90 λεπτά του αγώνα θεωρούνται ως δύο ξεχωριστά 45λεπτα και, για τον λόγο αυτό, η επιλογή σας θα πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ από την άλλη ομάδα και στα δύο ημίχρονα, π.χ. εάν η επιλογή σας σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και ο αγώνας ολοκληρωθεί με σκορ 1-0, παρόλο που το πρώτο ημίχρονο θεωρείται κερδισμένο με 1-0, το σκορ του δεύτερου 45λεπτου ήταν 0-0 και, κατά συνέπεια, ισοπαλία. Εάν προκύψει κάτι τέτοιο, μόνο το πρώτο ημίχρονο θεωρείται νικητήρια επιλογή και, για τον λόγο αυτό, τα στοιχήματα διακανονίζονται ως χαμένα.

28.) Αυτογκόλ:
28.α) Ομάδες: Σε ό,τι αφορά τα στοιχήματα ομάδων, τα αυτογκόλ πάντα μετρούν υπέρ της ομάδας που πιστώθηκε το γκολ στον αγώνα. Π.χ. εάν ο παίκτης της Ομάδας Α σημειώσει αυτογκόλ, το γκολ πιστώνεται στην Ομάδα Β για τους σκοπούς του στοιχήματος.

28.β) Σκόρερ: για τα στοιχήματα που αφορούν σκόρερ, τα αυτογκόλ δεν μετρούν ως προς τους σκοπούς του διακανονισμού στοιχήματος.

28.γ) Για όλα τα άλλα στοιχήματα που αφορούν γκολ, τα αυτογκόλ μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

29.) Πώς θα σημειωθεί το πρώτο γκολ; Το "ελεύθερο χτύπημα" είναι η νικητήρια επιλογή εάν αυτός που εκτελεί το ελεύθερο χτύπημα σκοράρει απευθείας από το ελεύθερο και κατονομαστεί ως σκόρερ. Οποιοδήποτε γκολ σημειωθεί και δεν είναι “Αυτογκόλ”, απευθείας “Ελεύθερο χτύπημα”, “Πέναλτι” ή “Κεφαλιά” διακανονίζεται ως “χτύπημα”. Αυτό σημαίνει ότι όταν η μπάλα μπει στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα έγκυρο γκολ από οποιοδήποτε σημείο του σώματος εκτός από το κεφάλι και δεν πρόκειται για "Αυτογκόλ", απευθείας "Ελεύθερο χτύπημα" ή "Πέναλτι", τότε αυτό θεωρείται "Σουτ". Αυτός ο κανόνας ισχύει και για στοιχήματα σε επακόλουθα γκολ.

30.) Αποφάσεις VAR
Για παιχνίδια με χρήση Video Assistant Referee (VAR) ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την επιλογή Cash Out πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το VAR, έως ότου το αποτέλεσμα κριθεί μέσω επίσημης απόφασης. Τα στοιχεία του βαθμολογικού πίνακα είναι μόνο ενδεικτικά και τα αποτελέσματα όλων των αγορών που εξαρτώνται από το VAR θα διακανονίζονται, ή διακανονίζονται ξανά εφόσον κρίνεται απαραίτητο, βάσει του επίσημου αποτελέσματος.
30.α) Τα γκολ θα θεωρείται ότι έχουν πραγματοποιηθεί στον πραγματικό χρόνο σκοραρίσματος, όχι τον χρόνο που επιβεβαιώθηκε το γκολ μέσω VAR. Όταν μια αγορά έχει διακανονιστεί, και το αποτέλεσμα αυτής αντιστραφεί κατόπιν διαβούλευσης VAR, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακανονίσει ξανά τα επηρεαζόμενα στοιχήματα σύμφωνα με το αποτέλεσμα του VAR.
30.β) Πέναλτι: 
Εάν βάσει VAR ένα πέναλτι κριθεί ότι πρέπει να εκτελεστεί εκ νέου για οποιονδήποτε λόγο, τότε το αρχικό πέναλτι δεν θα μετρά αναφορικά με οποιονδήποτε επίσημο διακανονισμό. Επιπλέον, εάν σύμφωνα με το VAR κριθεί ότι ένα πέναλτι πρέπει να επαναληφθεί, αυτό θα εξακολουθεί να μετρά ως ένα εκτελεσμένο πέναλτι για τους σκοπούς του διακανονισμού. 
Εάν δοθεί πέναλτι και στη συνέχεια ακυρωθεί από τον διαιτητή λόγω VAR, τα στοιχήματα θα ισχύουν για το επόμενο πέναλτι.
Εάν δοθεί πέναλτι αλλά ο εκτελεστής λάβει ποινή για κάποια παράβαση, τότε αυτό δεν θα μετρά ως εκτελεσμένο πέναλτι.
30.γ) Αποφάσεις Video assistant referee (VAR): Τα στοιχήματα διακανονιζονται μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν ο διαιτητής αλλάξει την απόφασή του μετά από διαβούλευση με τον Video Assistant Referee (VAR), τότε αυτή η απόφαση θα θεωρηθεί αναθεωρημένη και τα στοιχήματα θα διακανονιστούν ανάλογα. Ο έλεγχος του VAR γίνεται εκτός γηπέδου και όχι από τον διαιτητή. Όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάση της αναθεωρημένης VAR απόφασης κι όχι βάση του ελέγχου. Παράδειγμα: Ο διαιτητής κάνει νόημα ότι γίνεται έλεγχος VAR δημιουργώντας το σχήμα μιας τηλεόρασης με τα χέρια του. Αυτό δείχνει ότι θα γίνει έλεγχος VAR και ότι ο διαιτητής θα ελέγξει το συμβάν. Οποιαδήποτε απόφαση του διαιτητή μετά τον έλεγχο του VAR θα μετράει για τους σκοπούς του στοιχήματος. Οι έλεγχοι VAR δεν μετρούν. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, τότε τα στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει κριθεί θα ισχύουν και όλα τα υπόλοιπα θα θωρούνται άκυρα. 

31.) Ροή αγώνα: Αυτό το στοίχημα θα διακανονίζεται βάσει της πρώτης ομάδας που θα πάρει προβάδισμα σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, ανεξαρτήτως του πόσες φορές ενδέχεται να άλλαξε το προβάδισμα στο μεταξύ.

32.) Χρονικές περίοδοι: Για όλα τα στοιχήματα που αφορούν ενέργειες ή αποτελέσματα που σχετίζονται με χρονικές περιόδους, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει της ακριβούς χρονικής στιγμής όπως εμφανίζεται στο ρολόι των τηλεοπτικών παρόχων/παρόχων ροής, π.χ. στοιχήματα 15λεπτου, χρονική στιγμή του πρώτου γκολ και χρονική στιγμή του τελευταίου γκολ. Εάν τα αποτελέσματα από την τηλεοπτική κάλυψη/τους παρόχους ροής δεν είναι διαθέσιμα ή είναι αμφιλεγόμενα, οι διακανονισμοί θα βασίζονται στα επίσημα στατιστικά και δεδομένα που παρέχουν τρίτοι πάροχοι ροής.

33.) Επίσημες καθυστερήσεις 1ου ημιχρόνου/2ου ημιχρόνου: Τα στοιχήματα για τη διάρκεια των καθυστερήσεων διακανονίζονται βάσει των λεπτών που εμφανίζονται στην πίνακα του τέταρτου διαιτητή και όχι βάσει του πραγματικού χρόνου παιχνιδιού.

34.) Πόσα γκολ θα σημειωθούν στο πρωτάθλημα Χ (αγώνες που θα διεξαχθούν στις Χ); Αυτό το στοίχημα αναφέρεται στον συνολικό αριθμό γκολ που θα σημειωθούν στους αγώνες μιας συγκεκριμένης ημέρας κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, π.χ. οι διατάξεις θα πρέπει να ξεκινούν την ίδια στιγμή. Αν κάποιοι αγώνες αναβληθούν ή κάποιοι αγώνες προστεθούν στο πρόγραμμα μετά την ανακοίνωση των αρχικών αποδόσεων, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Σε περίπτωση που κάποιοι αγώνες εγκαταλειφθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί.

35.) Ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο: Εάν ένα παιχνίδι που προσφέρεται εντός ενός συγκεκριμένου γύρου του διαγωνισμού αναβληθεί, τα στοιχήματα για την ομάδα που θα προκριθεί εξακολουθούν να ισχύουν ανεξάρτητα από τη διάρκεια της καθυστέρησης. Οι κανόνες αναβολής/εγκατάλειψης δεν ισχύουν. Παρά τις οποιεσδήποτε διακοπές/αναβολές των συγκεκριμένων αγώνων, η ομάδα που πραγματικά δικαιούται να λάβει μέρος στον επόμενο γύρο θα θεωρείται νικήτρια.

36.) Combi+/Ενισχυμένη απόδοση και Αυξήσεις αστραπή/Build A Bet - Ενισχυμένη απόδοση

36.a) Combi+ ή ενισχυμένες αποδόσεις: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες όπου προσφέρονται ειδικές αποδόσεις - οι αποδόσεις γι'αυτά τα στοιχήματα είναι υψηλότερες από εκείνες που προσφέρονται για τους ίδιους αγώνες ως μέρος της συνήθους στοιχηματικής προσφοράς. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αυτή την κατηγορία θα είναι παρολί που αποτελούνται από τουλάχιστον δύο, τρεις ή τέσσερις επιλογές ως ενισχυμένη τιμή, π.χ. Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης για τη νίκη (ενισχυμένη απόδοση από 3,50 έως 4,20). Εάν οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες ομάδες δεν παίξει ή οι αγώνες δεν ολοκληρωθούν κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

36.β) Ενισχυμένη απόδοση και Αυξήσεις αστραπή: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μονές επιλογές που έχουν αυξημένη τιμή, και είναι διαθέσιμες ως μονά στοιχήματα μόνο, π.χ. Ομάδα Α για τη νίκη στον αγώνα και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν. Εάν οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες επιλογές δεν παίξει στη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

36.γ) Build A Bet - Ενισχυμένη απόδοση: Αυτή η κατηγορία είναι μια επιλογή πολλαπλών επιλογών αγοράς ή σχετικών ενδεχόμενων προσφορών ως μονή τιμή, π.χ. Ομάδα Α θα σκοράρει πρώτη, Ομάδα Β θα κερδίσει τον αγώνα, Ομάδα Β πάνω από 3,5 κίτρινες κάρτες και Ομάδα Α θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Εάν οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες επιλογές δεν παίξει στη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Αν ένας παίκτης στοιχηματίσει πριν η αγορά διακανονιστεί, πχ. πριν το 1ο γκολ ή πριν κάποιος παίκτης σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν.

37.) Υπόλοιπο αγώνα – Τρέχον σκορ/Υπόλοιπο ημιχρόνου – Τρέχον αποτέλεσμα (live στοίχημα)
Αυτό το στοίχημα διακανονίζεται ανάλογα με το απότελεσμα του αγώνα μεταξύ της στιγμής τοποθέτησης του στοιχήματος και της λήξης της κανονικής διάρκειας. Το σωστό αποτέλεσμα είναι το θεωρητικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού εάν το σκορ κατά τη χρονική στιγμή τοποθέτησης ήταν 0:0. Το τρέχον σκορ κατά τη χρονική στιγμή της τοποθέτησης εμφανίζεται στον τίτλο της αγοράς (π.χ.: ‘υπόλοιπο αγώνα – τρέχον αποτέλεσμα 1:2’). Το στοίχημα "Υπόλοιπο ημιχρόνου – τρέχον αποτέλεσμα" διακανονίζεται ανάλογα.

38.) Η πρώτη αμυνόμενη ομάδα της οποίας το οριζόντιο/κάθετο δοκάρι θα χτυπηθεί πρώτο:
Όλα τα χτυπήματα σε κάθετο και οριζόντιο δοκάρι μετρούν γι'αυτό το στοίχημα, ανεξάρτητα από το ποιο κάθετο/οριζόντιο δοκάρι θα χτυπηθεί πρώτο κατά τη διαδικασία σκοραρίσματος ή όχι, π.χ. έδρα, κανένα χτύπημα σε οριζόντιο/κάθετο δοκάρι, εκτός έδρας.

39.) Ειδικά περιφέρειας (συγκεκριμένα ειδικά περιφέρειας):
Όλα τα στοιχήματα που προσφέρονται στην ενότητα ‘Ειδικά περιφέρειας’ αφορούν αγώνες συγκεκριμένων πρωταθλημάτων που ξεκινούν συγκεκριμένες ώρες (σχετικές πληροφορίες για τους εν λόγω αγώνες διατίθενται απευθείας στη στοιχηματική διοργάνωση). Το αποτέλεσμα των στοιχημάτων βασίζεται στα συνολικά αποτελέσματα (δηλ. γκολ, κάρτες, πέναλτι …) των ομάδων που συμμετέχουν εντός και εκτός έδρας. Σε περίπτωση εγκαταλείψεων, καθυστερήσεων ή διακοπών, ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:

 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες ξεκινά πάνω από μια ώρα αργότερα από την προγραμματισμένα ώρα έναρξης, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. 
 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα εκτός από εκείνα που έχουν ήδη διακανονιστεί.
 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες διακοπεί και συνεχιστεί πάνω από 60 λεπτά μετά τη διακοπή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Τα στοιχήματα τύπου ‘Ποια ομάδα θα σημειώσει το 1ο γκολ’ θα διακανονίζονται ανάλογαμε την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σύμφωνα με την ωριαία ζώνη της Κεντρικής Ευρώπης και ανεξάρτητα από την ώρα παιχνιδιού του εκάστοτε αγώνα.

40.) Cash Out ποδοσφαίρου: Η επιλογή Cash Out θα διατίθεται σε συγκεκριμένους πελάτες. Δείτε τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών για τους κανόνες που αφορούν στο Cash Out.

41.) Κανονισμοί χώρας: Λόγω κανονιστικών υποχρεώσεων, οι κανόνες που αναφέρονται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα στην οποία τοποθετείται το στοίχημα.

42.) Build a Bet: Σχετικά με οποιοδήποτε στοίχημα τοποθετείται με χρήση της υπηρεσίας Build a Bet, σας παραπέμπουμε στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις του Build a Bet καθώς και στους κανόνες στοιχημάτων για περαιτέρω βοήθεια. Αυτοί υπερισχύουν των προαναφερθέντων κανόνων ποδοσφαίρου.

43.) Ακυρώσεις στοιχημάτων: Οι παίκτες θα πρέπει να ελέγχουν ότι τα στοιχήματά τους είναι σωστά. Μόλις τοποθετηθεί ένα στοίχημα, αυτό το στοίχημα θα μετρά για τους σκοπούς του διακανονισμού. Κάθε αίτημα για ακύρωση κάποιου στοιχήματος υπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας.

44.) Ειδικά Παίκτη: Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν ξεκινήσει στον αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Η παράταση και η διαδικασία πέναλτι δεν μετρούν. Η παράταση και η διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν.

45.) Σουτ εντός στόχου: Ένα σουτ εντός στόχου ορίζεται ως οποιοδήποτε προσπάθεια για γκολ, η οποία:

• Μπαίνει στα δίχτυα ανεξαρτήτως πρόθεσης.

• Αποτελεί ξεκάθαρη προσπάθεια σκοραρίσματος που θα έμπαινε στα δίχτυα, αλλά αυτό αποφεύχθηκε από τον τερματοφύλακα ή μπλοκαρίστηκε από παίκτη που ήταν τελευταίος, ενώ ο τερματοφύλακας δεν είχε καμία ευκαιρία να αποτρέψει το γκολ (μπλοκ τελευταίας γραμμής).

Τα σουτ που χτυπούν απευθείας το δοκάρι δεν μετρούν ως σουτ εντός στόχου, εκτός εάν η μπάλα μπει ή θεωρηθεί γκολ.

Τα σουτ που μπλοκαρίστηκαν από άλλον παίκτη, που δεν ήταν το τελευταίος παίκτης, δεν μετρούν ως σουτ εντός στόχου.

Η Opta Sports θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που η Opta Sports δεν δύναται να παρέχει αποτέλεσμα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων.

46.) Ασίστ Γκολ: Το τελευταίο άγγιγμα (πάσα, στιγμιότυπο πάσας ή οποιοδήποτε άλλο άγγιγμα) που οδηγεί τον παραλήπτη της μπάλας να σκοράρει ένα γκολ. Εάν το τελευταίο άγγιγμα (όπως ορίζεται στην έντονη γραφή) αποκρούεται από αντίπαλο παίκτη, ο εκκινητής απονέμεται ασίστ γκολ μόνο εάν ο παραλήπτης θα ήταν πιθανό να λάβει τη μπάλα χωρίς την εκτροπή. Τα αυτογκόλ, τα απευθείας ελεύθερα, τα γκολ από κόρνερ και τα πέναλτι δεν απονέμονται ως ασίστ.

Η Opta Sports θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που η Opta Sports δεν δύναται να παρέχει αποτέλεσμα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων.