Μποξ

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Διαγωνισμός που αναβλήθηκε/ακυρώθηκε Εάν ο διαγωνισμός αναβληθεί και επαναπρογραμματιστεί εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, το στοίχημά σας στον διαγωνισμό θα ισχύει εκτός εάν ακυρώθηκε με αμοιβαία αποδοχή. Εάν ο διαγωνισμός δεν διεξαχθεί εντός 48 ωρών, το στοίχημά σας θα είναι άκυρο. Αν ένας εκ νέου προγραμματισμένος αγώνας διεξαχθεί σε χώρα άλλη από την αρχικά καθορισμένη, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα. Αν ένας αγώνας προγραμματιστεί εκ νέου και διεξαχθεί σε άλλον χώρο αλλά στην ίδια χώρα, όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Το αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα είναι τελικό. Αυτό περιλαμβάνει και οποιεσδήποτε επαναμετρήσεις των δελτίων σημείων των κριτών. Για τους σκοπούς του στοιχήματος, οποιαδήποτε διοργάνωση ανακηρυχθεί ‘τεχνική ισοπαλία' θα έχει ως αποτέλεσμα να θεωρηθεί η ισοπαλία η νικητήρια επιλογή. Οποιαδήποτε μετέπειτα αλλαγή γίνεται από τους αρμόδιους φορείς δεν ισχύει για τους σκοπούς των στοιχημάτων. Εάν ο αγώνας ολοκληρωθεί με ισοπαλία και δεν υπάρχουν αποδόσεις γι' αυτή την περίπτωση, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

2.) Τρόπος νίκης Όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν με βάση το επίσημο αποτέλεσμα που δηλώθηκε. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο αριθμός των γύρων αλλάξει πριν τον αγώνα, όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Προσφερόμενες επιλογές. - Νοκ άουτ: Όταν ένας αγωνιστής δεν καταφέρει να σηκωθεί μετά από μέτρηση μέχρι το 10, - Τεχνικό Νοκ Άουτ: Όταν ο αγώνας σταματήσει από τον διαιτητή ή ένας αγωνιστής αποσυρθεί, - Τεχνική απόφαση: Όταν ο αγώνας διακόπτεται από κόψιμο/τραυματισμό που δεν προκαλείται από μια γροθιά και αποφασίζεται από τις κάρτες βαθμολογίας του κριτή πριν ολοκληρωθεί ο προγραμματισμένος αριθμός γύρων, - Ντισκαλιφιέ: Όταν ο αγώνας σταματήσει και ο διαιτητής δηλώνει ότι ένας ή και οι δύο αγωνιστές έχουν αποκλειστεί, - Πόντοι: Όταν ο αγώνας αποφασίζεται από τις κάρτες βαθμολογίας των κριτών με την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου αριθμού γύρων, - Ισοπαλία: Όταν οι βαθμολογία των κριτών οδηγεί σε ισοπαλία ή όταν ο διαιτητής σταματήσει τον αγώνα και δηλώσει τεχνική ισοπαλία.

3.) Στοίχημα ατομικού γύρου/Στοίχημα ομαδικού γύρου Τα στοιχήματα θα αποτιμούνται με βάση τον γύρο που ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Αν ένας πυγμάχος δεν καταφέρει να ξεκινήσει έναν γύρο, τότε ο προηγούμενος γύρος που ολοκληρώθηκε θεωρείται ότι είναι το αποτέλεσμα που "κερδίζει" για αυτό το στοίχημα. Εάν για κάποιο λόγο ο αριθμός των γύρων αλλάξει πριν από τον αγώνα, όλα τα στοιχήματα γύρο προς γύρο ακυρώνονται. Εάν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι "Τεχνική απόφαση", τότε ο γύρος στον οποίο παύει ο αγώνας θεωρείται νικητήριος και όλα τα στοιχήματα σε πόντους θα θεωρούνται χαμένα.

4.) Σύνολο Γύρων (Over/Under) Αν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν την ολοκλήρωσή του όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα, εκτός αν το υψηλότερο δυνατό σύνολο που επιδέχεται στοιχήματος έχει ήδη επιτευχθεί, οπότε και όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Αν ένας πυγμάχος δεν εκκινήσει έναν γύρο, τότε ο προηγούμενος γύρος που ολοκληρώθηκε θεωρείται ότι είναι ο τελευταίος γύρος του αγώνα. Όταν δηλώνεται μισός γύρος, τότε το μέσο του συγκεκριμένου γύρου (1 λεπτό 30 δεύτερα για γύρους 3 λεπτών) θα καθορίσει το under ή over. Αν ένας πυγμάχος δεν εκκινήσει έναν γύρο, τότε ο προηγούμενος γύρος που ολοκληρώθηκε θεωρείται ότι είναι ο τελευταίος γύρος του αγώνα.

5.) Νοκ ντάουν/Γύρος με μέτρηση διαιτητή Μόνο τα νοκ ντάουν που οδηγούν σε "μέτρημα" από τον διαιτητή ή αν ο διαιτητής ξεκινήσει "υποχρεωτικό μέτρημα έως τα 8" ισχύουν γι' αυτό το στοίχημα. Για νοκ ντάουν μεμονωμένων γύρων όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εάν ο αγώνας λήξει πριν από την έναρξη του γύρου.