Μποξ

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1. Ο Αγώνας: Η επίσημη έναρξη του αγώνα είναι όταν ''χτυπήσει'' το καμπανάκι για την έναρξη του πρώτου γύρου. Όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν σύμφωνα με το επίσημο αποτέλεσμα που δηλώνεται από τον επίσημο αρμόδιο φορέα. αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Τυχόν μεταγενέστερες ενστάσεις ή τροποποιήσεις σχετικά με το αποτέλεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη σε οποιαδήποτε διευθέτηση.

2. Αναβληθείς αγώνας: Για επιβεβαιωμένους αγώνες, εάν μια διοργάνωση αναβληθεί και επαναπρογραμματιστεί για διεξαγωγή εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, το στοίχημά σας θα ισχύει. Εάν η διοργάνωση δεν διεξαχθεί εντός 48 ωρών, το στοίχημά σας θα είναι άκυρο. Εάν ένας εκ νέου προγραμματισθείς αγώνας διεξαχθεί σε χώρα διαφορετική από την αρχικά προγραμματισμένη, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας προγραμματιστεί εκ νέου και διεξαχθεί σε διαφορετικό τόπο διεξαγωγής, αλλά στην ίδια χώρα, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν. Το αποτέλεσμα στο τέλος της διοργάνωσης είναι το οριστικό. Αυτό περιλαμβάνει οποιεσδήποτε αναθεωρήσεις των βαθμολογικών καρτών των κριτών. Για σκοπούς στοιχήματος, οποιαδήποτε διοργάνωση ανακυρηχθεί ‘τεχνική ισοπαλία’, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να θεωρηθεί το αποτέλεσμα της διοργάνωσης ισοπαλία. Οποιεσδήποτε μεταγενέστερες αλλαγές πραγματοποιηθούν από τις αρχές διεξαγωγής δεν θα μετρούν για σκοπούς διακανονισμού στοιχήματος. Εάν ένας αγώνας λήξει ισόπαλος και δεν έχουν προσφερθεί τιμές για ισοπαλία, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

3. Αντικατάσταση συμμετέχοντα: Εάν ένας από τους συμμετέχοντες αντικατασταθεί από αναπληρωματικό, τα στοιχήματα στον αρχικό αγώνα θα είναι άκυρα.

4. Αλλαγή στον προγραμματισμένο αριθμό γύρων: Όλα τα στοιχήματα σχετικά με τον νικητή του αγώνα θα ισχύουν. Ωστόσο, τα στοιχήματα ανά γύρο θα είναι άκυρα.

5. Αποτυχία εμφάνισης για ένα γύρο: Εάν ένας μποξέρ δεν καταφέρει να εμφανιστεί στον επόμενο γύρο, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν ως εξής: ότι ο αντίπαλός του κέρδισε τον αγώνα στον προηγούμενο γύρο.

6. Στοιχήματα γύρου: Στοιχηματίζοντας στον γύρο στον οποίο θα καθοριστεί το αποτέλεσμα του αγώνα. Εάν ένας αγώνας σταματήσει πριν ολοκληρωθεί ο πλήρης αριθμός γύρων, ή αν ένας μποξέρ αποκλειστεί και ακολουθήσει απόφαση πόντων, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν στον γύρο στον οποίο ο αγώνας σταμάτησε.

7. Ισοπαλία ή Τεχνική ισοπαλία: Προσφέρουμε τιμή ισοπαλίας για όλους τους αγώνες. Ωστόσο, εάν υπάρχει ισοπαλία, τα στοιχήματα πάνω στη νίκη του οποιοδήποτε πυγμάχου θα θεωρούνται χαμένα. 

 • Ισοπαλία σημαίνει ισοπαλία στις κάρτες βαθμολόγησης.
 • Τεχνική ισοπαλία υπάρχει εάν ο διαιτητής σταματήσει τον αγώνα λόγω τυχαίου τραυματισμού ή φάουλ, προτού ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός γύρων ώστε να αποφασιστεί ο αγώνας στις κάρτες βαθμολόγησης των κριτών (αλλιώς γνωστή και ως τεχνική απόφαση).

8. Νόκ άουτ ή Τεχνικό νόκ άουτ: Νοκ άουτ υπάρχει όταν ο μπόξερ δεν σηκώνεται έπειτα από 10 καταμετρήσεις. Το τεχνικό νοκ-άουτ είναι ο κανόνας 3 νοκ ντάουν ή εάν ο διαιτητής επεμβαίνει για να σταματήσει τον αγώνα.

9. Απόφαση ή τεχνική απόφαση (στοιχήματα γύρου): Εάν ένας αγώνας αποφασιστεί με τεχνική απόφαση προτού ολοκληρωθεί ο πλήρης αριθμός γύρων, τότε ο νικητής θα θεωρείται ότι κέρδισε στον γύρο στον οποίο ο αγώνας σταμάτησε. Τα στοιχήματα στους "Πόντους" θα θεωρηθούν κερδισμένα μόνο εάν έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης αριθμός γύρων.

10. Απόφαση πόντων (Μέθοδος νίκης):  Εάν ένας αγώνας αποφασιστεί (με απόφαση πόντων) προτού ολοκληρωθεί ο πλήρης αριθμός γύρων, τότε ο νικητής θα θεωρείται ότι κέρδισε στον γύρο στον οποίο αγώνας σταμάτησε. Σε αυτήν την περίπτωση, τα στοιχήματα πάνω στον πυγμάχο που θα κερδίσει με βάση τους πόντους, θα θεωρηθούν ως κερδισμένα. Τα στοιχήματα στα νοκ-άουτ θα θεωρηθούν ως χαμένα.

Η απόφαση βασίζεται στους πόντους των καρτών βαθμολογίας μεταξυ και των 3 κριτών.

 • Τεχνική απόφαση είναι όταν ο αγώνας δεν μπορεί να συνεχιστεί για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από Νόκ άουτ ή Τεχνικό νόκ άουτ ή Ντισκαλιφιέ (π.χ. σύγκρουση κεφαλιών που προκαλεί κόψιμο), αλλά ο απαιτούμενος αριθμός γύρων που έχουν διεξαχθεί θα αποφασιστεί από τις κάρτες βαθμολογίας των κριτών.
 • Διασπασμένη απόφαση: Όταν 2 από τους 3 κριτές θεωρούν τον ίδιο πυγμάχο ως νικητή, αλλά ο τρίτος κριτής θεωρεί τον άλλο πυγμάχο ως νικητή.
 • Απόφαση πλειοψηφίας: Όταν 2 από τους 3 κριτές έχουν διαλέξει τον ίδιο πυγμάχο ως νικητή, ενώ ο τρίτος κριτής θεωρεί πως κανένας πυγμάχος δεν κέρδισε (δηλαδή ισοπαλία).
 • Ομόφωνη απόφαση: Όταν και οι 3 κριτές έχουν διαλέξει τον ίδιο πυγμάχο ως νικητή.

11. Αποτέλεσμα αγώνα:  Όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν σύμφωνα με το αποτέλεσμα όπως εκείνο δηλώνεται στο ρινγκ. Αυτή η διευθέτηση δεν θα υπόκειται σε αναθεωρήσεις ή τροποποιήσεις μετά την αποχώρηση των πυγμάχων από το ρίνγκ.

12. Συνολικοί γύροι: Τα στοιχήματα θα διευθετηθούν την ακριβή στιγμή που θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Όπου δηλώνεται ένα ημίχρονο, τότε αυτό ορίζεται ως το ενδιάμεσο σημείο του γύρου. Για παράδειγμα, 1 λεπτό 30 δευτερόλεπτα σε έναν γύρο 3 λεπτών. Για σκοπούς διευθέτησης, αυτό το ενδιάμεσο σημείο θα καθορίσει το ημίχρονο για στοιχήματα over/under. Εάν ένας αγώνας σταματήσει προτού ολοκληρωθεί ο πλήρης αριθμός γύρων, ή αν ένας μπόξερ αποκλειστεί και ακολουθήσει απόφαση πόντων, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν στον γύρο στον οποίο ο αγώνας σταμάτησε. Αν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν την ολοκλήρωσή του, τότε όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν το υψηλότερο δυνατό σύνολο που επιδέχεται στοιχήματος έχει ήδη επιτευχθεί, οπότε και όλα τα στοιχήματα ισχύουν.

13. Μη επιβεβαιωμένοι αγώνες: Όπου προσφέρουμε τιμές για αγώνες που δεν έχουν ανακοινωθεί ή δεν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής, τα στοιχήματα θα ισχύουν έως ότου διεξαχθεί ο αγώνας ή μπορεί να ακυρωθούν κατόπιν αιτήματος μόλις είμαστε σίγουροι πως ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί.

14. Μελλοντικοί Αγώνες: Η μόνη εξαίρεση στον κανόνα 48 ωρών, είναι οι αγώνες που έχουν κανονιστεί προτού γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Αυτοί θα επανακατηγοριοποιηθούν σύμφωνα με το σωστό μέρος και ημερομηνία, μετά την επίσημη ανακοίνωση. Αυτοί οι αγώνες θα ακυρωθούν μόνο εάν ένας από τους δύο πυγμάχους πρόκειται να πολεμήσει έναν άλλο αντίπαλο. Μόλις ένας αγώνας επανακατηγοριοποιηθεί, τότε υπόκειται στον κανόνα 48 ωρών ως συνήθως.

15. Τρόπος νίκης: Η επίσημη μέθοδος νίκης, που δίνεται στο ρινγκ, θα χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση αυτής της αγοράς. Για διευκρίνιση, αυτές είναι οι προσφερόμενες επιλογές:

 • Νοκ άουτ: Όταν ένας πυγμάχος δεν καταφέρει να σηκωθεί μετά από μέτρηση μέχρι το 10.
 • Τεχνικό Νοκ Άουτ Όταν ο αγώνας σταματήσει από τον διαιτητή ή ένας πυγμάχος αποσυρθεί.
 • Τεχνική απόφαση: Όταν ο αγώνας διακόπτεται από κόψιμο/τραυματισμό που δεν προκαλείται από μια γροθιά και αποφασίζεται από τις κάρτες βαθμολογίας του κριτή προτού ολοκληρωθεί ο προγραμματισμένος αριθμός γύρων,.
 • Ντισκαλιφιέ: Όταν ο αγώνας σταματήσει και ο διαιτητής δηλώνει ότι ένας ή και οι δύο πυγμάχοι έχουν αποκλειστεί.
 • Πόντοι: Όταν ο αγώνας αποφασίζεται από τις κάρτες βαθμολογίας των κριτών με την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου αριθμού γύρων.
 • Ισοπαλία: Όταν οι βαθμολογία των κριτών οδηγεί σε ισοπαλία ή όταν ο διαιτητής σταματήσει τον αγώνα και δηλώσει τεχνική ισοπαλία.

16. Νοκ ντάουν/Γύρος με μέτρηση διαιτητή

Μόνο τα νοκ ντάουν που οδηγούν σε "μέτρημα" από τον διαιτητή ή εάν ο διαιτητής ξεκινήσει "υποχρεωτικό μέτρημα έως τα 8" ισχύουν γι' αυτό το στοίχημα. Για νοκ ντάουν μεμονωμένων γύρων όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εάν ο αγώνας λήξει πριν από την έναρξη του γύρου.

17. Στοιχήματα τουρνουά: Στα τουρνουά Μποξ, για παράδειγμα το Prizefighter, σε περίπτωση που ένας πυγμάχος ξεκινήσει το τουρνουά και ο οποίος πρέπει να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού, τότε το στοίχημα θα θεωρείται χαμένο.

18. Σχετικά αθλήματα (στο μποξ): Όλοι οι παραπάνω κανόνες μποξ ισχύουν εκτός εάν υπάρχουν ειδικοί κανόνες.