Θέματα Παιχνιδιών

Εάν αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα με οποιοδήποτε παιχνίδι, παρακαλούμε ανατρέξτε στις παρακάτω τυπικές τεχνικές διορθώσεις που θα λύσουν τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με παιχνίδια.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να διερευνήσετε τις παρακάτω επιλογές προτού η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μπορεί να σας βοηθήσει περαιτέρω,

Εάν το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται αφού δοκιμάσετε τις παρακάτω επιλογές, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και στείλτε το σε εμάς, μαζί με μια εξήγηση του ζητήματος που αντιμετωπίζετε και επιβεβαιώστε επίσης ότι έχετε δοκιμάσει τις τυπικές τεχνικές διορθώσεις μας.

 

Το παιχνίδι έχει κολλήσει ή εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος

Εάν παίζετε ένα παιχνίδι και δεν λειτουργεί πλέον κανονικά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας και συνδεθείτε ξανά
  • Προσπαθήστε να παίξετε το παιχνίδι σε άλλη συσκευή, δηλαδή στον φορητό/οικιακό υπολογιστή ή στο τηλέφωνό σας
  • Δοκιμάστε ένα πρόγραμμα ανώνυμης περιήγησης ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας
  • Εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, δοκιμάστε να παίξετε το παιχνίδι μέσω της εφαρμογής για κινητά ή ενός προγράμματος περιήγησης για κινητά (οποιοδήποτε δεν χρησιμοποιείτε συνήθως)
  • Διαγράψτε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την ξανά
  • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα cookie σας. Τα βήματα για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των cookie σας θα διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας και μπορείτε να τα βρείτε εύκολα κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο. Εναλλακτικά, επιλέξτε από την παρακάτω λίστα των πιο κοινών προγραμμάτων περιήγησης:

Chrome, Firefox, Edge, Safari
Λάβετε υπόψη ότι, ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε αξιόπιστους συνδέσμους προς εξωτερικές πηγές, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή ευθύνη για εξωτερικό περιεχόμενο.

Μη ολοκληρωμένα ή μη τελειωμένα παιχνίδια

  • Εάν τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα μετρητών σε φρουτάκι ("συνεδρία σε φρουτάκι") και ολοκληρώσετε τη συνεδρία σε φρουτάκι στη μέση της διαδικασίας, εκτός εάν η συνεδρία σε φρουτάκι ξεκινήσει ξανά εντός 30 ημερών από την τελευταία ημερομηνία παιχνιδιού, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συνεδρία σε φρουτάκι και να επιστρέψουμε πίσω στον λογαριασμό σας το ποσό πονταρίσματος σε μετρητά που παρέμεινε στο φρουτάκι.
  • Εάν τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα μετρητών σε παιχνίδι σταδίων ("συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων") και ολοκληρώσετε τη συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων στη μέση της διαδικασίας, εκτός εάν η συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων ξεκινήσει ξανά εντός 30 ημερών από την τελευταία ημερομηνία παιχνιδιού, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν θα έχετε δικαίωμα επιστροφής των πονταρισμάτων μετρητών που τοποθετήσατε σε παιχνίδι σταδίων. Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου [please insert] ένα 'παιχνίδι σταδίων' είναι ένα παιχνίδι όπου ο παίκτης απαιτείται να τοποθετήσει περισσότερα του ενός πονταρίσματα στο παιχνίδι ή να κάνει περισσότερες από μία ενέργειες κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του παιχνιδιού. Σ' αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνονται ενδεικτικά τα ακόλουθα: Μπλάκτζακ, βίντεο πόκερ, πόκερ, Texas Hold'em και Craps. 
 

Τελευταία ημερομηνία τροποποίησης: 1/9/2021